Kick off Parel Breda

Kick off 28 november 18.00 uur in Pakhuis B Onze samenleving en Onze toekomst met Ons Geld!

Hierbij nodigen we je uit voor de kick off bijeenkomst op maandag 28 november van 18.00 – 19.30 uur bij Pakhuis B, Markendaalseweg 2 in Breda.

Kick off

We gaan nu echt met lokaal geld in West-Brabant aan de slag!

De afgelopen periode zijn we met een initiatiefgroep druk bezig geweest om de structuur voor de invoering van lokaal geld in West-Brabant vorm te geven.

Nu komen we in de fase dat we zoveel mogelijk bedrijven en organisaties gaan werven, die daadwerkelijk met lokaal geld gaan kopen en verkopen.

Daarvoor kunnen we jullie hulp goed gebruiken.

Korte intro met daarna rondetafelgesprekken

Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met de initiatiefgroep en belangstellenden die aan de slag willen met lokaal geld in West-Brabant.

We willen onze plannen met jullie delen. Op basis daarvan bieden we je keuzes hoe je kan bijdragen aan het verwezenlijken van een succesvolle introductie van lokaal geld.

De volgende mogelijkheden zijn er om ons initiatief te ondersteunen:

  1. Als koploper door zelf in je zakelijke omgeving met Parels te gaan handelen en zo je klanten, leveranciers en anderen over te halen mee te doen
  2. Als ambassadeur door in je netwerk uit te dragen wat de toegevoegde waarde van de Parel is voor ondernemers. Kies met ons voor versterking, verduurzaming en meer sociale samenhang in de regio door te bouwen aan een economie van samenwerking
  3. Als ondersteuner  door inzet van jouw capaciteiten en tijd bij de organisatie van bijeenkomsten, in de communicatie en andere activiteiten, die we in deze fase nodig hebben.

Wie zijn er voor deze bijeenkomst uitgenodigd?

  • Leden van de community BredaGeld en/of deelnemers in Circuit Nederland uit Breda en omgeving
  • Inschrijvers op de petitie Bredageld via de website www.bredageld.nl
  • Leden van de Facebook groep BredaGeld
  • Overige belangstellenden, die we vanuit de initiatiefgroep hebben gesproken

Pakhuis B 

Graag ontmoeten we je op 28 november in Pakhuis B bij de kick-off bijeenkomst van de invoering van de Parel in West-Brabant.
Soep en broodjes staan klaar. Vrijblijvende bijdrage hiervoor is 7,50 in Parels of als je nog niet bent aangesloten bij BredaGeld / Circuit Nederland, in euro’s.

Wil je uiterlijk 25 november je aanwezigheid doorgeven aan Tanja Nolten, e-mail: tnolten@gmail.com. Mocht je geen zin hebben in soep en broodjes dan horen we dat graag.

Hartelijke groet en we hopen je op 28 november te ontmoeten!

Joost Barendrecht
Voorzitter coöperatie Bredase Parel i.o.

Hartelijk dank voor je steun aan ons initiatief BredaGeld!