hou het geld lokaal

Het is briljant! Het is een snel en soepel betaalmiddel, veel goedkoper dan via de bank en leuk om te doen.

Deze Brochure geeft ondernemers handvatten om in gesprek te gaan met hun netwerk. Je collegaondernemers als klanten, leveranciers en in de toekomst ook particulieren. De Parel versterkt lokale bedrijven zodat ze ook in de toekomst gezond blijven

De Parel is geïntroduceerd om lokale ondernemers een boost te geven en om bij te dragen aan een eerlijke, veerkrachtige economie. De Parel blijft in regio Breda circuleren. Keer op Keer. De Parel stimuleert dat producten en diensten lokaal worden gekocht. En daarmee stijgt de omzet van lokale ondernemers.

Leg nieuwe contacten en ontdek nieuwe bedrijven

De Parel is een mooie gespreksopener; bij elke transactie ontstaat een beetje buzz, over waar de Parel besteed kan worden. Het is een perfecte manier om unieke lokale bedrijven te vinden waar je anders misschien nog nooit van had gehoord!

Geld met waarde

De Parel stimuleert een veerkrachtige, circulaire economie. De Parel wordt beheerd door een non-profit coöperatie in een landelijk netwerk van lokale munten. Iedereen kan lid worden. Dit is geld dat we zelf controleren in plaats van geld dat ons controleert.

Handig voor je klanten

Circuit Nederland heeft betaalapparaten ontwikkeld waarmee contactloos kan worden betaald tot een bedrag van € 300,-

Je kunt een betaalapparaat bestellen bij Circuit Nederland. Eenmalige kosten: € 200,- excl. btw.

Download de brochure